Zrzuć 9 kg przed Świętami!

Skrzydlaci startują z najnowszą Akcją piorąco – wirującą! Jak wiecie, jesteśmy znani z dokładnej weryfikacji placówek, które faktycznie potrzebują pomocy. Nie tworzymy akcji dla samej akcji, ale organizujemy ją wtedy, kiedy docierają do nas zaufane i sprawdzone głosy, że ktoś jest w potrzebie. W tym roku najlepszym informatorem był dla nas nasz Przyjaciel Sławek, który przekazał nam, że jest pewien Dom Samotnej Matki: Pobiedna Monar-Markot, z małej miejscowości, który pilnie potrzebuje przed Świętami specjalnej, przemysłowej pralki, która załaduje na raz minimum 9 kg prania ! Taki sprzęt uczy najlepszej czystości (nie mylić z cnotami niewieścimi) i powoduje, że znikają wszystkie bakterie i wirusy z ubranek maluszków i tych nieco większych ich mam ! Dlatego bardzo prosimy Was, jak co roku, o pomoc!

Zrzuć się i zrzuć przed świetami 9 kg ! :-) dołóż się w miarę możliwości do naszej piorącej paczki. Można nas wspierać przelewami na różne kwoty – w tytule wpisując nazwę akcji: Zrzuć 9 kg przed Świętami!

Fundacja Skrzydlaci
Santander Bank Polska, Oddział 40 w Warszawie
Nr konta: 09 1090 1694 0000 0001 2950 1402

Zbieramy na możliwie największa pralkę już z tych bardziej przemysłowych oraz na koszty Mikołajowej dostawy (najszybszymi, skrzydlatymi saniami ;)).

O placówce możecie poczytać tu: https://www.facebook.com/dsmpobiedna, jak zawsze – BARDZO liczymy na Waszą pomoc !

Pozdrawiamy świątecznie !
SkrzydlaCi :-)