Wspólna Akcja Fundacji Skrzydlaci i marki Bluebirds & Co.

Kupując produkty z limitowanej kolekcji wieczorowej marki Bluebirds & Co. pomagasz dzieciom spełniać marzenia! 5% dochodu z każdego produktu zostanie przekazana na konto Fundacji Skrzydlaci. Całą zebraną w ten sposób kwotę – przeznaczymy w okresie najbliższych ferii zimowych na realizację sportowych, Zimowych Marzeń dzieci z wybranego przez nas Domu Dziecka, zgodnie z zainteresowaniami naszych podopiecznych.

Ponieważ jesteśmy z jednej, wielkiej, skrzydlatej rodziny, postanowiliśmy z Bluebirds & Co. połączyć skrzydła. Bluebirds & Co. to pierwsza marka w Polsce, która łączy tradycyjne metody krawieckie z nowoczesnym podejściem do mody. Sukienki Bluebirds & Co. mogą być dowolnie personalizowane dzięki zastosowaniu modułów, czyli ruchomych komponentów. Wymienialne moduły pozwalają także odświeżyć look w dowolnym momencie i przedłużyć życie sukienki modułowej na kolejne sezony. Sukienki Bluebirds & Co. w całości tworzone są w Polsce, w rodzinnej szwalni działającej od 1989 roku.

Wspólna akcja Bluebirds & Co. i Fundacji Skrzydlaci trwa do końca roku.
Dowiedz się więcej o marce Bluebirds & Co.: www.bluebirds.co

ZapraszaMy do udziału w Akcji!