Kurs malarstwa dla Anabelli, podopiecznej Domu Dziecka w Kaczorowie

Ruszył rok szkolny, a wraz z nim kolejna akcja Skrzydlatych!

Spieszymy donieść, że udało nam się zorganizować kurs malarstwa dla jednej z podopiecznych Domu Dziecka na Dolnym Śląsku.

18-letnia Anabella przybędzie do Warszawy już we wrześniu i tu pod okiem doświadczonej malarki, wykładowcy jednej z Warszawskich Uczelni – Pani Marii Orzewskiej, będzie pogłębiać swoje umiejętności malarskie.

Pani Maria zgodziła się poprowadzić kurs bezpłatnie. Natomiast Skrzydlaci podjęli się organizacji transportu i pobytu Anabelli w Warszawie.

Dlatego zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie tego wydarzenia!!! Jeśli ktoś z Was miałby ochotę i możliwość opłacenia biletów PKP, noclegu czy wyżywienia, a także spotkania się z nami w czasie pobytu Anabelli w Warszawie zapraszamy do współpracy i pomocy!

Liczymy na Was bardzo.
Skrzydlaci.

W ramach podsumowania Akcji spieszyMy donieść, że wszystko przebiegło zgodnie z planem. Dzięki wsparciu finansowemu głównego darczyńcy – SkrzydlaCi mogli zapewnić Anabelli wyżywienie, nocleg oraz transport: do Warszawy oraz do Wrocławia. CieszyMy się bardzo, że te dwa dni kursu malarstwa mogły dostarczyć podpowiecznej Domu Dziecka w Kaczorowie wielu wrażeń i niezapomnianych chwil. LiczMy na to, że zdobyte umiejętności będą dobrą podstawą do dalszych działań w kierunku rozwijania talentu malarskiego, za co mocno trzymaMy kciuki.